Angst en paniekaanvallen

Online cursus Angst en paniekaanvallen

Deze online training reikt je handvatten aan om angst en stress aan te pakken of te voorkomen. Met speciale aandacht voor fobieën, faalangst, paniekaanvallen en vliegangst.

Hoe ga je om met angst? Deze online cursus reikt je de handvatten om je angst aan te pakken. Ter introductie citeren we spiritueel leraar Marianne Williamson. Zij zegt: 

"Onze diepste angst is niet dat we ontoereikend zijn. Onze diepste angst is dat we oneindig krachtig zijn. Het is ons licht, niet onze duisternis, waar we het allerbangst voor zijn. We vragen ons af: wie ben ik dat ik briljant, buitengewoon aantrekkelijk, getalenteerd en geweldig zou zijn? Maar waarom eigenlijk niet? Dat je jezelf kleiner voordoet dan je bent, komt de wereld niet ten goede. Er is niets verheffends aan je kleiner voor te doen dan je bent opdat de mensen om je heen zich vooral niet onzeker gaan voelen. Als wij ons licht laten schijnen, geven we anderen onbewust toestemming om dat ook te doen. Als wij bevrijd zijn van onze eigen angst, bevrijdt onze aanwezigheid automatisch anderen."

Doel van de cursus

Deze cursus reikt je handvatten aan om angst aan te pakken, met speciale aandacht voor fobieën, faalangst, paniekaanvallen en vliegangst.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van manieren om je angst aan te pakken
  • Toepassen van tips om je eigen angst aan te pakken

Duur en studiebelasting

Deze cursus duurt circa 15 uur. Wil je het maximale rendement uit je online cursus halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 á 3 weken.

Doelgroep

Deze online cursus 'Angst en paniekaanvallen' is geschikt voor mensen die last hebben van angst en paniekaanvallen en die graag willen weten hoe daar het beste mee om te gaan.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Leren, Ontwikkelen, Reflecteren.

Lesmaterialen

De online cursus 'Angst en paniekaanvallen' bestaat uit: E-Books, Informatiebladen, Videos, Engelse bonustrainingen, Toets. Let op: extra lesmateriaal is engelstalig.

Toetsing

Deze online cursus wordt afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een certificaat.

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn geheel.

  2. Is de training succesvol afgerond dan klik je op de gele balk met de tekst:  ‘Klik hier om uw CERTIFICAAT VAN DEELNAME aan te vragen!’

  3. Het certificaat ontvang je via e-mail en mocht je deze niet hebben ontvangen, check ook even je spambox!

Tip: Bewaar je certificaten en/ of plaats deze bij je (Linkedin) profiel, At Monday Talentcard® , portfolio of CV.