Online cursus Adobe Indesign

Online cursus Adobe Indesign

Wil je leren om mooie posters te maken of digitale publicaties perfect vorm te geven? Dan is kennis van InDesign een must. In deze online cursus leer je werken met het programma.

InDesign is een Adobe programma om lay-outs mee te publiceren. Wil je leren om mooie posters te maken of digitale publicaties perfect vorm te geven? Dan is kennis van InDesign een must.

Doel van de cursus 

In deze online cursus leer je werken met het programma Adobe Indesign. Met praktische opdrachten word je dagelijks steeds beter.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Vormgeven van marketingmaterialen voor print en digitaal

Duur en studiebelasting

De online cursus 'Adobe Indesign' duurt ongeveer 5 weken op basis van circa 10 tot 15 minuten per dag. Je kunt de training uiteraard ook in een kortere periode afronden.  

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die zich wil bekwamen in het bewerken en maken van digitale publicaties. 

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vormgeven, Instructies en procedures opvolgen, Publiceren.

Lesmaterialen

Deze online cursus bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie en een Certificaat.

Let op! Voor deze training heb je het softwarepakket Adobe InDesign nodig. Je krijgt veel praktische opdrachtjes en voorbeelden waarbij je het programma nodig hebt. Het is dan ook verstandig dit te volgen op je desktop en niet op je mobiel.

Toetsing

Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, bekijk je het vervolgadvies en de evaluatie. Je vult die verder in waar nodig. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.