We presteerden nog lang en gelukkig

We presteerden nog lang en gelukkig

In dit boek laten Tjip de Jong en Simon van der Veer zien dat deze verhalen niet alleen betoverend mooi zijn, maar dat we er ook een hoop van kunnen leren.

Hans en Grietje die op een slimme manier samenwerken om de boze heks te ontvluchten, koning Midas die door zijn hebberigheid in een lastig parket belandt, Jaap die via een bonenstaak naar de hemel klimt om zijn droom te bereiken: wie is er niet opgegroeid met sprookjes?

In dit boek laten Tjip de Jong en Simon van der Veer zien dat deze verhalen niet alleen betoverend mooi zijn, maar dat we er ook een hoop van kunnen leren. Ze verbinden een aantal wereldberoemde sprookjes aan organisatieverbetering en bieden zo een nieuw perspectief om bijvoorbeeld een verandering in leiderschapsgedrag te realiseren, een effectievere samenwerking te organiseren of naar een klantgerichte cultuur toe te werken. Daarmee is We presteerden nog lang en gelukkig een uniek boek vol sprookjesachtige handvatten om organisaties beter te laten presteren.

We presteerden nog lang en gelukkig biedt :
• een fris perspectief op organisatieverbetering en -vernieuwing.
• praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kunt.
• uitdagende intermezzo’s van toonaangevende experts als Toon Gerbrands, Arend Ardon, Jaap Peters en Joseph Kessels.

Competenties

presteren;professionals;sprookjes;organisaties;management;organisatieverbetering;leiderschap;klantgericht;simon van der veer;tjip de jong