Middle management

Online cursus Middle Management

Als middle manager ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de strategie naar operationele doelen. Je moet de belangen van de strategen behartigen en ook die van je medewerkers. Daarin balans vinden, is de kunst van je rol als middle manager. Daar werk je aan in deze online cursus.

Als middle manager heb je een unieke positie binnen een organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van de strategie naar operationele doelen. Daarbij geef je leiding en ben je in staat medewerkers zo te motiveren dat de doelen echt gehaald worden. Je zit als het ware tussen twee vuren. Je moet de belangen van de strategen behartigen en ook die van je medewerkers. Daarin balans vinden, is de kunst van je rol als middle manager. Daar werk je aan in deze online cursus.

Doel van de cursus

In de online cursus 'Middle Management' leer je over het effectief vertalen van de strategie naar operationele doelen. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van effectief leidinggeven
  • Communiceren en beïnvloeden van diverse stakeholders
  • Vertaalslag maken van strategie naar praktijk
  • Leren om de verbindende schakel te zijn

Duur en studiebelasting

De online training 'Middle Management' duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Deze training is speciaal voor iedereen die wil starten als middle manager of net in deze rol aan de slag is.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Managen, Plannen en organiseren.

Lesmaterialen

De online cursus 'Middle management' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat. 

Toetsing

Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.