Starten met leidinggeven

Online cursus Starten met leidinggeven

Leiderschap begint met een goede basis. Met de diverse modellen en theorieën uit deze online training krijg je inzicht in wat je nodig hebt om een goede leidinggevende te worden. Perfect voor iedereen die gaat starten als leidinggevende, of al gestart is maar een betere basis wil leggen.

Leiderschap begint met een goede basis. Met de diverse modellen en theorieën uit deze online training krijg je inzicht in wat je nodig hebt als leidinggevende. Je werkt aan zelfinzicht en stijlflexibel leidinggeven. Maar je leert ook hoe je aansluiting vindt bij je medewerkers en welke basisvaardigheden je moet beheersen.

Doel van de cursus

In de online cursus 'Starten met leidinggeven' leg je een gedegen basis om een goede leidinggevende te worden.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Leren kennen van je eigen stijl van leidinggeven
  • Andere leiderschapsstijlen toepassen
  • Jouw stijl van leidinggeven aanpassen aan je medewerkers

Duur en studiebelasting

De online training 'Starten met leidinggeven' duurt ongeveer 5 weken. Elke dag komt er een nieuw onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kunt verwerken.

Doelgroep

Perfect voor iedereen die op korte termijn gaat starten met leidinggeven. Of al begonnen is maar een betere basis wil leggen.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Leidinggeven.

Lesmaterialen

De online training 'Starten met leidinggeven' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

De online cursus 'Starten met leidinggeven'heeft tussentijds één toets en wordt afgesloten met een toets.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.